Stickeri koji govore kada riječi nisu dovoljne

Kampanja „Hrabri telefon sluša kao da je svaki problem najveći“ nastavlja se na Viberu puštanjem na tržište javnog računa, sticker paketa i chatbota.

Otvaranjem novoga komunikacijskog kanala Hrabri telefon želi približiti djeci, mladima te posebno adolescentima svoju savjetodavnu liniju 116 111.

Podržite nas!

 

Preko Viberova javnog računa Hrabri će telefon u sljedeća tri mjeseca s javnosti podijeliti priče svojih volontera te anonimne priče djece i mladih koji žele iznijeti svoja iskustva kako bi osvijestili probleme s kojima se susreću. Puštanje javnog računa prati i Viber sticker paket Hrabrog telefona s hrabrim medvjedićem kao zaštitnim znakom. Korištenjem stickera djeca i mladi moći će u bilo kojem trenutku dati svojim prijateljima podršku, pokazati im koliko ih vole i da mogu računati na njih. Sticker paket dostupan je za besplatno preuzimanje za sve korisnike Vibera na području Hrvatske.

  

Podržite kampanju i pristupite javnom računu Hrabrog telefona na Viberu, preuzmite sticker paket na http://bit.ly/Hrabri_Stickeri i pokrenite chatbot.

Ako želite možete nas podržati i na svojim social media profilima. Za vas smo pripremili materijale koje možete koristiti za Facebook, Instagram, YouTube ili Twitter.

Preuzmite ih putem linka https://we.tl/Somh4EABUj