Uvjeti poslovanja

Informacije o proizvodima i/ili uslugama

Hrabri telefon omogućuje da se dječji glas čuje i sustavno radi na prevenciji kršenja te promociji dječjih prava. Hrabri telefon odgovara na potrebu za zaštitom i sigurnošću svakog djeteta osnaživanjem njega i njegove okoline. U svom radu Hrabri telefon se vodi načelima dostupnosti bez diskriminacije, stručnosti, povjerljivosti, dobrobiti djeteta, volonterstva, humanizma i inovativnosti. Hrabri telefon se obvezuje donirana sredstva trošiti isključivo za rad na ostvarenju navedenih ciljeva

Uvjeti prodaje

Povrat jednom doniranih sredstava nije moguć. Donacije nisu oporezive te iznos donacije ne sadrži PDV.

Za reklamacije se moguće obratiti na info@hrabritelefon.hr

Način zaštite povjerljivih podataka

Hrabri telefon će s osobnim podacima donatora postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka.

Izjava o sigurnosti

WSPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) s 256-bitnim protokolom, koji jamči algoritam za zaštitu kodom (enkripciju). Protokol osigurava da se razmjena podataka između WSPay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

 

Načini plaćanja

            

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Hrabri telefon se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajem kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri Hrabrog telefona odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena Vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.
Prilikom naplate Vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Conversion statement

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Izjava o prihvaćanju uvjeta poslovanja

Donacijom korisnik prihvaća navedene uvjete poslovanja.